Posted on: 10 ožujka, 2020 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Sagorijevanje masti je vrlo važno u programu mršavljenja. Ako ćete biti na dijeti, trebali biste težiti sagorijevanju masti, a ne naglom mršavljenju. Da biste se riješili masnog tkiva kako biste dobili bolju definiciju mišića, ili češće govoreći na “suho”, neophodno je imati prave informacije. Izbjegavanje slijeđenja određenih stereotipa uštedjet će vam vrijeme. Svatko ima svoj metabolizam, potonje ukazuje na sposobnost našeg tijela da koristi energiju koju unosimo u nju putem svoje hrane. Dakle, visok metabolizam omogućava bolju upotrebu unesenih kalorija i ugrađenih masti u energetske svrhe (na taj način se izbjegava skladištenje).

Tijelo će crpiti energiju iz svojih zaliha masti i ugljikohidrata tijekom svih vrsta tjelesnih aktivnosti. Međutim, postotak energije iz masti može biti veći ili niži, ovisno o vrsti aktivnosti.

Općenito, sagorjet ćete više masti:

 • Tijekom fizičkih aktivnosti slabog intenziteta
 • Tijekom dugih seansi: što duže vježbate, više masti ćete sagorjeti
 • Ako ste u izvrsnoj formi: što je bolje vaše fizičko stanje, bolje ćete koristiti masnoću kao gorivo

Iako su tjelesna aktivnost i prehrana jedan od najvažnijih čimbenika u uklanjanju neželjenih masti, postoji i niz proizvoda koji vam mogu olakšati i ubrzati sagorijevanje masti poput Pure Kick.

Što je zapravo Pure Kick?

Pure Kick je kombinacija najsuvremenije znanosti i najmoćnijih, dokazanih sastojaka koji sagorijevaju masti. Ovaj proizvod nije čarobna biljka, već je pomoćnik koji može izbaciti “tvrdoglave” masne naslage u krvotok. Ovo je ujedno i prvi prirodni sagorjevač masti koji se temelji na alfa-2 receptorima koji su glavni krivci za prekomjernu masnoću.

Alfa-2 su “neprijatelji”, blokirajući enzime koji razgrađuju masti i tako doprinose njihovom nakupljanju u problematičnim područjima: prsima, želucu, kukovima i kukovima. Ograničavajući prehranu ili mučeći vaše tijelo, vježbanje dovodi tijelo u stanje stresa u kojem hormon kortizol počinje djelovati. Povišena razina kortizola čini Alfa-2 receptore još bržim i nakupljaju još više masti! Pure Kick ne ostavlja masnoću na problematičnim mjestima.

Pure Kick za mršavljenje sastav i kako se koristi?

Što čini Pure Kick tako močnim? Odgovor bi bio zbog svojih sastojaka.
Međutim, ne zbog bilo kakvih sastojaka. Daleko od toga. Svi sastojci su prirodni, pažljivo istraženi i odabrani zbog svojih karakteristika koje pomažu u sagorijevanju masti, suzbijanju apetita i povećanju energije.

 • Ekstrakt zelenog čaja – Ubrzava razgradnju masnih stanica do 15 puta. Djeluje i s ograničenim unosom kalorija.
 • Sjemenke kajenske paprike – Ima termogeni učinak. Potiče metabolizam i ubrzava oksidaciju masnih stanica. Uz to, povećava inzulinsku osjetljivost vašeg tijela za 24%, što sprečava nakupljanje masti i dijabetes.
 • GTF krom – Ibrzava razgradnju šećera i masti. Uništava otpadne tvari i ne dopušta im da se nakupljaju u tijelu.
 • Glukomanan – Vlakna prevlače zid trbuha i dugo zadržavaju osjećaj sitosti.
 • Vitamin B12 – Ima imunostimulirajući učinak, poboljšava izdržljivost i pruža energiju.
 • Vitamin B6 – Sudjeluje u regulaciji ugljikohidrata i masti tijekom smanjenog unosa kalorija. Pomaže apsorpciji aminokiselina što potiče rast mišića.
 • Cink – Povećava sintezu testosterona i uklanja kolesterol iz krvi.
 • Piperin – Inhibira djelovanje alfa-2 receptora, aktivira funkciju beta-1 receptora koji odvajaju i odbijaju masnoću.
 • Ekstrakt zelene kave – Klorogena kiselina u zrnu smanjuje glad i poboljšava stanje mišića.

Kao što vidite, Pure Kick nije brza formula. Proizvođač osigurava da su svi sastojci pažljivo odabrani, najbolje kvalitete i u pravim količinama, a sve u svrhu postizanja najboljih rezultata.

Kako Koristiti Pure Kick?

 • Jedna kapsula 30 minuta prije jela 3 puta dnevno
 • Za brze učinke, preporučuje se udvostručiti dozu: 2 kapsule 3 puta dnevno 30 minuta prije obroka
 • Preporučeno trajanje tečaja – 30 dana. Za jače rezultate, ponavljajte tečaj ne ranije od tjedan dana nakon pauze
 • Uzimanjem četiri jednake doze tijekom glavnog dijela dana, sagorijevate masti u dužem vremenskom razdoblju I vaše tijelo apsorbira svaku dozu.

Pure Kick iskustva forum korisnika u BiH i Srbiji, komentari

Pokušavam se opustiti i zaboraviti jesti između natjecanja. ponekad
Morao sam u kratkom vremenu izgubiti 20 kg. Od kada koristim Pure Kick, nemam više ovih problema. Uvijek sam u dobroj formi i moram izgubiti najviše 2-3 kg da bih bio tamo u svojoj kategoriji.

Stepan

Sjećam se da sam radila sve kako bih smršala … 5 sati pod termičkim pokrivačem, naporni treningi od 120 minuta svaki dan, dijete … drago mi je što sam čula za Pure Kick. Sviđa mi se činjenica da je to prirodno pa je kemijsko testiranje uvijek negativno. Kupujem nove zalihe.

Maja

Koliko god se trudio izgraditi mišiće, svi pokušaji su bili uzaludni. Jednostavno nisam imao mišića koji sam želio. Moja prehrana se sastojala od 80% proteina, 10% ugljikohidrata i 10% masti i vježbao sam 6 puta tjedno. Trener me savjetovao da isprobam Pure Kick. Izgubio sam 13 kg u jednom mjesecu.

Aleksandar

Gdje kupiti Pure Kick sagorjevač masti u apotekama u Bih i Srbiji, cijena i prevare?

Pure Kick dostupan je u BiH i Srbiji, ali se ne može kupiti u apotekama ili trgovinama. Ovaj sagorjevač masti može se naručiti samo izravno od proizvođača putem njihove web stranice. Razlog zbog kojeg se proizvođač odlučio za ovu vrstu prodaje je taj što postoji veliki broj krivotvorina i prevara ovog proizvoda koji se prodaje putem interneta. Ako želite izbjeći takve neprijatnosti, ovaj proizvod možete naručiti putem njihove službene stranice klikom na donji gumb.