Posted on: 10 ožujka, 2020 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Ketogena dijeta (ili keto) je dijeta koja zagovara vrlo malu potrošnju ugljikohidrata u korist većeg unosa lipida. Osoba koja slijedi ketogenu prehranu morat će gotovo u potpunosti iz svoje prehrane isključiti hranu bogatu ugljikohidratima (manje od 50 g dnevno) poput žitarica (kruh, tjestenine, žitarice itd.), Škrobnu hranu, mahunarke, proizvode koji sadrže dodani šećer (kolačiće, peciva), kao i voće i mnogo pretjerano “slatkog” povrća. Jelovnik će uključivati ​​meso, ribu, plodove mora, jaja, orašaste plodove, masni obični jogurt, mliječne proizvode, biljna ulja i lisnato zeleno povrće.

Princip ketogene prehrane je jednostavan: smanjenjem unosa ugljikohidrata naše će tijelo crpiti naše masti i pronaći energiju. Naša će jetra proizvoditi aceton i acetilacetat koji će se transformirati u ketonska tijela, a metabolizirana masnoća će stvarati ono što se naziva “prehrambenom ketozom”. Masti tako postaju naš glavni izvor energije.

Sve ovo zaista zvuči komplicirano ako tek započinjete s keto dijetom, ali na tržištu postoji revolucionarni proizvod sa kojim ne morate ići na dijetu i usput ćete smršavjeti. Pomoću njega možete nastaviti jesti ugljikohidrate, a da ne brinete o svom zdravlju i dnevnom unosu kalorija uz pomoć Keto Guru.

Keto Guru što je i kako djeluje?

Keto Guru su šumeće tablete koje podržavaju vaše tijelo tijekom ketoze (kada stanice tijela prestanu primati dovoljno ugljikohidrata). Aktivne komponente Keto Guru-a smanjuju umor, pomažu u suzbijanju apatije, sprečavaju keto-gripu i nadoknađuju nedostatak zdravih tvari. Ako uzimate Keto Guru, možete nastaviti jesti hranu koja sadrži ugljikohidrate. Najvažnije je to učiniti umjereno. Aktivna formula sadržana u proizvodu ubrzava proces sagorijevanja masti 2-3 puta, a da ne djeluje nepovoljno na vaše tijelo.

Potrebno vam je 7 do 10 dana da vaše tijelo postigne ketozu. Samo 1 Keto Guru tableta smanjuje ovo vrijeme na 40-50 minuta, tijekom kojih tijelo proizvodi dovoljno ketonskih tijela i počinje pretvarati nakupljene masne stanice i naslage u energiju.

Tablete Keto Guru sastav, prednosti, nuspojave i kako se koristi

Keto Guru tablete sadrže 6 glavnih aktivnih sastojaka, a svaki od njih ima svoju ulogu u borbi protiv prekomjerne težine, i to:

  • Vitamin B6 (piridoksin) – Sudjeluje u sintezi hemoglobina i aktivira SIRT gen poznat i kao gen vitkosti.
  • GABA γ – Aminobutrična kiselina – Povećava proizvodnju hormona odgovornih za metabolizam ugljikohidrata i time ubrzava metabolizam. Uz to, aminobutanska kiselina smanjuje nervozu, anksioznost i poboljšava kvalitetu sna.
  • Vitamin B3 (niacin) – Snižava razinu kolesterola u krvi. Poboljšava metabolizam vode i soli što smanjuje nadutost i pomaže smanjiti tjelesni volumen.
  • Kalij – Jača zglobove. Važan elektrolit odgovoran je za funkcije svih stanica i tkiva u tijelu.
  • L-glutamin – Stanje ketoze čini vas umornima i odsutnima. L-glutamin pruža energiju i pomaže u održavanju koncentracije i potiče mršavljenje bez gubitka mišićne mase.
  • Magnezij – Opušta mišiće nakon vježbanja, ublažava bolove u zglobovima i sprečava mišićne grčeve.

Keto Guru će promijeniti vaše mišljenje o mršavljenju kad ga jednom počnete koristiti zbog njegovih prednosti:

Rezultat bez napora

Aktivne komponente tableta rade cijeli dan, kada radite, odmarate ili čak spavate. Pojačavaju vaš metabolizam i pokreću proces sagorijevanja masti bez potrebe za vježbanjem. Dobiveni rezultat traje dugo.

Nema nuspojava

Zbog svojih prirodnih sastojaka i uravnoteženog vitaminskog kompleksa, Keto Guru ne utječe na srce, krvne žile i jetru. Rizik od alergijskih reakcija je nizak.

Nema gubitka mišićne mase

Komponente sadržane u proizvodu Keto Guru razgrađuju potkožne masnoće bez smanjenja mišićne mase. Naprotiv, pomažu da se poveća. Ove komponente sprečavaju smanjenje elektrolita u krvotoku tijekom keto dijeta, što olakšava zdravo mršavljenje.

Za postizanje maksimalnih rezultata vrlo je važno da pravilno koristite Keto Guru, gdje je preporučeni tretman 30 dana. Tabletu treba otopiti u mlakoj vodi i piti pola sata prije jela. Zbog svog moćnog djelovanja, tabletu ne biste trebali koristiti više od jednom dnevno.

Keto Guru dijeta iskustva u Hrvatskoj i komentari korisnika sa foruma

Dijeta Keto Guru izuzetno je popularna kod korisnika u Hrvatskoj, a ovo su neki od komentara sa poznatih hrvatskih foruma:

Počela sam koristiti Keto Guru prije tjedan dana i već sam izgubila 7 kg! Je li još netko probao ovo sredstvo?

Nikolina 23

Sjećate li se da sam vam u svojim pričama spominjala da počinjem koristiti Keto Guru? Želim se pohvaliti rezultatima: 19 kg manje u samo mjesec dana! Umjereno sam se pridržavala keto dijete, a postigla sam odličan rezultat! Presretna sam.

Jasmina 27

Danas sam dobila dugoočekivani Keto Guru. Službeno, počinjem gubiti težinu 🙂 Tko je sa mnom?

Vana 31

Gdje kupiti Keto Guru u Hrvatskoj u ljekarnama, Amazonu, cijena?

Keto Guru proizvod nije dostupan u ljekarnama ili trgovinama zbog načina na koji se proizvod brani od krivotvorenja koje koristi proizvođač. Osim toga, proizvođač radije održava izravni kontakt sa svojim kupcima. Keto Guru možete naručiti samo putem web stranice proizvođača sa popustom od 50% na ograničeno vrijeme. Klikom na donji gumb dat će vam zajamčeni popust na originalni proizvod.