Posted on: 10 ožujka, 2021 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Ljudsko tijelo ima oko 400 zglobova: oni mu daju pokretljivost i fleksibilnost, ali također predstavljaju potencijalne izvore boli. Bolovi u zglobovima, koji se javljaju osobito s godinama doista su jedan od najčešćih zdravstvenih problema. Zglobovi, koji međusobno povezuju različite dijelove tijela, također su složeni mehanizmi koji se sastoje od mnogih elemenata: hrskavice, ligamenata, membrana, tekućina, tkiva. Uzroci bolova u zglobovima stoga mogu biti višestruki.

Vrste bolova u zglobovima

Bolovi u zglobovima mogu se podijeliti u tri kategorije:

 • Artritis: upalna bol koja dolazi od upale ili infekcije (to je često slučaj kada je zglob crven i natečen, a bol se budi noću)
 • Osteoartritis: bol mehaničkog podrijetla, uzrokovana istrošenošću hrskavice zglobova (to je često slučaj kada se probuđenje uoči ukočenost zgloba, a bol smanjuje upotrebom zgloba)
 • Bolovi u zglobovima također mogu biti traumatični i pojaviti se na primjer nakon udarca ili pada.

Simptomi

Bolovi u zglobovima mogu se manifestirati na nekoliko načina. Mogu se pojaviti bez vidljivog razloga ili tijekom kretanja, pojaviti se postupno ili iznenada, smanjiti se ili trajati u mirovanju, biti kratkotrajni ili trajati tijekom vremena. Oni također mogu biti popraćeni raznim simptomima i više ili manje onesposobljavanjem:

 • Ukočenost zgloba, često nakon razdoblja neaktivnosti ili ujutro
 • Oteklina
 • Crvenilo
 • Osjećaj vrućine u zglobu
 • Nedostatak fleksibilnosti
 • Gubitak pokretljivosti

Liječite i ublažite bolove u zglobovima

Kad su bolovi u zglobovima manji, odmora i uzimanja sredstava za ublažavanje bolova obično je dovoljno da se to riješi. U slučaju blaže traume preporučuje se nanošenje izvora hladnoće (led), odmor, uzdizanje i kompresija zahvaćenog uda zavojem. Ako je izvor boli osteoartritis ili artritis, ovaj put se osim odmaranja zgloba preporučuje i primjena izvora topline (jer promicanjem cirkulacije krvi olakšava zglob). U slučaju bolova u zglobovima uzrokovanih ozbiljnijom bolešću, lijekove protiv bolova propisat će liječnik uz liječenje bolesti ili jednostavno koristite Nautubone gel.

Šta je to Nautubone Gel?

Nautubone je pripravak koji brzo ublažava bolove uzrokovane artrozom i osteokondrozo. Otklanja grčeve u mišićima i ublažava upale. Nautubone je također učinkovit u liječenju osteohondroze i osteoartritisa jer usporava proces starenja hrskavice i potiče njezinu obnovu. Pozitivan učinak može se vidjeti već nakon prve primjene. Ako se redovito koriste, bolesti zglobova i leđa prestaju napredovati.

Prednosti Nautubone gela za leđa i zglobove

 • ŠIROK SPEKTAR DJELOVANJA
  Liječi traumatične bolesti zglobova i leđa te bolesti koje dolaze s godinama.
 • BEZ NUSPOJAVA
  Potpuno siguran za redovitu i jednokratnu upotrebu
 • 100% PRIRODNI SASTOJCI
  Sadrži samo aktivne tvari ljekovitog bilja
 • VISOKO UČINKOVITO
  Poboljšava zdravlje i ublažava bol odmah nakon prve primjene
 • ODOBRENI OD STRUČNJAKA
  Ovaj proizvod je certificiran i udovoljava svim standardima kvalitete

Nautubone gel sastav, kako se koristi i iskustva korisnika u BiH, Crnoj Gori i Makedoniji

Nautubone je također učinkovit u liječenju osteohondroze i osteoartritisa jer usporava proces oštećenja hrskavice i ubrzava njegov metabolizam potičući njegovu regeneraciju, a sve uz pomoć sljedećih sastojaka: Ekstrakt Symphytum Officinale, Ulje Pelargonium Graveolens, ulje Pelargoinium Soseum, Salvia ulje Nolabilisa, ulje Anthemisa.

Pozitivan učinak može se primijetiti odmah nakon prve primjene. Ako se redovito koristi, zaustavit će napredovanje bolesti zglobova i kralježnice.

Kako se koristi Nautubone?

 1. Utrljajte gel Nautubone na upaljeno mjesto i nježno masirajte
 2. Koristite 3-4 puta dnevno
 3. Isperite nakon upotrebe

Iskustva korisnika

Nautubone mi je puno pomogao kad sam tijekom vježbanja ozlijedio koljeno. Koljeno mi je nateklo i užasno me boljelo, jedva sam pomicao nogu. Ali zahvaljujući Nautubone gelu, već sam sutradan hodao, a 4 dana kasnije vratio sam se na posao.

Amela, grupna trenerica u mreži fitnes klubova

Leđa su me jako boljela, imao sam osteohondrozu, što je uobičajeno za nekoga mojih godina. Supruga je Nautubone pronašla na internetu. Spasio me. Ujutro se nisam mogao ispraviti i sad je sve u redu! Najvažnije je da su bolovi u leđima nestali.

Tomislav, 58, umirovljenik

Kad sam uganula članak, stručnjaci su mi rekli da će oporavak dugo trajati. Srećom, pronašla sam Nautubone. Poslije sedam dana zglob je ozdravio, bolovi su nestali, mogla sam da hodam bez problema i vratila sam se na posao.

Marija, 28 prodavačica

Gdje kupiti Nautubone gel u BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, cijena u apotekama?

Jedini službeni distributer Nautubone gel je tvrtka koja se zove Monetize Ad. Da biste poslali narudžbu, morate ispuniti obrazac dostupan na internetskoj stranici, a zatim pričekati poruku operatora. Zatim samo preuzmite paket u pošti ili vam se lično može dostaviti.

Proizvod se ne može naći u drugim trgovinama ili na internetskim aukcijama ili u ljekarnama. Na tržištu mogu biti slični proizvodi, ali najvjerojatnije su krivotvoreni. Izvorni proizvod ima zaštitni znak i jedinstveni registracijski kod. Ako nedostaju, vjerojatno je da su proizvodi krivotvoreni.