Posted on: 20 ožujka, 2021 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Jeste li ikad čuli za “čokoladnu dijetu”? Dvije kontradiktorne riječi na prvi pogled. Pa ipak, mnogi ga nutricionisti preporučuju kao dio uravnotežene prehrane. Žene koje paze na svoju figuru, kao objekt želje, tamna čokolada, osim što bi bila dobra za moral, bila bi i saveznik za mršavljenje.

Načela
Na temelju uravnotežene prehrane, preporučljivo je unositi oko 20 grama tamne čokolade dnevno. Uz kavu nakon ručka ili na kraju obroka navečer, ova mala doza čokolade zadovoljava želju za slatkoćom i udobnošću. “Tamna čokolada djeluje antidepresivno jer izlučuje endorfine i serotonin koji smiruju tjeralice, a u nekim slučajevima i bulimične nagone.

Mračna čokolada, “Glad ugoda”
Bijela i mliječna čokolada sadrže više šećera nego tamne. Tamna čokolada sa 70% kakaa sadržavat će stoga 30% šećera. Međutim, tamna čokolada sadržI više kakao maslaca, a time i više masti. Ovaj je učinak povezan sa smanjenjem grelina, hormona za koji je poznato da igra ulogu u pokretanju apetita. Uz to, njegov okus I zasićujuća tvar uzrokuju osjećaj sitosti, za razliku od mliječne čokolade koja često dovodi do pretjeranog grickanja.

Debljate li se od čokolade ili mršavite?

Mnoga su istraživanja analizirala učinke ove mekoće na naše bokove i na našu težinu. Iako neki pokazuju učinak “mršavljenja”, drugi naprotiv primjećuju da je čokolada neprijatelj naše figure pješčanog sata.

Ali što stvarno misliti i prije svega, koliko si čokolade (dobre tamne čokolade, naravno!) Možemo priuštiti, a da ne narušimo svoju težinu.

Kako bi napokon ozbiljno odgovorili na ovo pitanje, istraživači su analizirali i sastavili stotine znanstvenih studija koje su ispitivale utjecaj čokolade na težinu, BMI i opseg struka. To se naziva metaanalizom. Ukoliko želite zdravo mršaviti a usput i obožavate čokoladu onda je Choco Lite pravi proizvod za vas!

Što je Choco Lite?

Choco Lite je proizvod sastavljen od potpuno prirodnih sastojaka za gubitak težine, koji nadopunjuju druge aktivnosti. Ovaj preparat za mršanje sadrži samo prirodne sastojke, pa je sigurna preporuka za ljude s prekomjernom težinom. Proizvod regulira probavu i djeluje stimulativno na cijeli organizam. Lijek neutralizira i uklanja otrovne metaboličke tvari iz tijela. Gubitak masnih naslaga prati gubitak kilograma, a rezultat je dugoročan. Funkcionalna aktivnost komponenata kao što su kakao, plod garcinije i crni papar osigurava pretvorbu viška masnoće u energiju. Istodobno se uništava proces stvaranja novih zaliha masti.

Ovaj proizvod nije aditiv za hranu i sadrži samo prirodne sastojke. Najvažniji elementi su boba kakao, spirulina, proteini i vlakna od grašaka, smeđe riže i ostalih zrna. Ovaj proizvod je prikladan za svakodnevnu upotrebu i nema kontraindikacija. Uklanja glavni uzrok pojave viška kilograma normalizacijom metaboličkih procesa tijela.

Ovaj proizvod je napravio pravu revoluciju u području prirodnih korekcija, zdravlja i podmađivanja.

Choco Lite sastav i zašto je tako neobično učinkovit?

EKSTRAKT PRIRODNOG KAKAO:
Promiče lipolizu i usporava proces starenja. Potiče oslobađanje “hormona radosti”.
Daju energiju i snagu, poboljšava ton i učinkovitost
Potiče aktivnije spaljivanje kalorija
Promiče koncentraciju i ubrzava metabolizam
Djelotvorno utječe na oksidaciju masti, izaziva aktivno spaljivanje masnih stanica iz strateških zaliha

PRIRODNI MEKINJE:
Pročistava krv i smanjuje razinu kolesterola, normalizira rad i intestinalnu mikroflora
Aktivirajte proces spaljivanja masnog tkiva i njegovu obradu u energiju.
Usporiti proizvodnju hormona kateholamina , koji doprinose akumulaciji masnih naslaga u potkožnom tkivu
Pomaže uništiti visceralne molekule masti

EKSTRAKT SPIRULINA:
Normalizira rad srca srca i jača krvne žile, normalizira probavu
Pomaže smanjiti apetit
Počinje noćno paljenje masti, što ne dopušta uklanjanje višak “zaliha” u problematičnim područjima
Potiče brzo čišćenje tijela. Čisti krv i limfe, uklanja sol, trosku, višak tekućine, iscjeljuje gastrointestinalni trakt, poboljšava metabolizam

PRIRODNI PROTEIN:
Protein iz smeđe riže i organskih graška služi kao izvor hranjivih tvari, esencijalnih aminokiselina. Napunjuje tijelo važnim aminokiselinama, smanjuje osjećaj gladi.
Promiče zamjenu masnog tkiva s mišićima. Drugim riječima, u onim dijelovima tijela gdje su masne stanice prethodno akumulirane, mišićno tkivo počinje aktivno oblikovati, što čini vaš lik slabijim i prikladnim.

VLAKANA:
Usporava apsorpciju ugljikohidrata i masti, pacifira apetit.
Pomaže da se brzo riješite šljaku i štetnih toksičnih tvari.

Kako koristiti Choco Lite za mršavljenje i iskustva forum korisnika u Hrvatskoj?

Koristiti Choco Lite je vrlo jednostavno:

PRIPREMA
Pripremite koktel svako jutro i otopite 1-2 kuglice praha u čašu tekućine.

KORIŠTENJE
Pijte pripremljeni koktel prije doručka, rezultat se također može popraviti za večeru.

PONAVLJANJE
Možete koristiti koktel umjesto obroka, njega bit će dovoljno.

Iskustvo korisnika u Hrvatskoj koji su već izgubili kilograme koristeći Choco Lite:

Ovo je nešto nevjerojatno! Izgubila sam gotovo 18 kg u prva tri tjedna i još 7 kg u naredna dva tjedna! Najvažnije je slijediti upute: šalicu kakao prije ili umjesto laganog doručka, svaki dan, bez pauze. Naravno, nemojte jesti slatko prije spavanja. Ako sam to učinila, i vi to možete učiniti!

Marijana Zučić, 21 godina

Moja supruga meni kupila je Choco Lite nakon što sam pokušao mnoge druge stvari: različite vrste čaja i dijetalne pilule. U samo jednom i pol mjesecu izgubio sam 12 kg i neću se tamo zaustaviti. Hvala vam!

Tomislav Zečić, 44 godina

Tako je lijepo da Choco Lite konačno ima u Hrvatskoj! Čitala sam o ovom proizvodu na forumu i na kraju, pokušala sam. Zamislite, pijem ga 2 tjedna i već mogu ući u traperice, koje nisam mogla nositi 4 godine.

Stefanija Porić, 32 godina

Choco lite gdje kupiti u Hrvatskoj, cijena i da li je dostupan u dm prodavnicama?

Mršavost, ljepota i milost – imaju li cijenu? Sigurno možemo odgovoriti da! I to je vrlo jeftino, manje od prosječne provjere u dobrom restoranu. Kupovinom Choco Lite proizvoda od službenog dobavljača, dobivate potpuno prirodni lijek za brzo mršavljenje. No ipak postoje krivotvorine ovog proizvoda koje ne dovode do tako upečatljivog rezultata, a ponekad i štetu zdravlju! Choco Lite je trenutno moguće naručiti samo preko službenog dobavljača za Hrvatsku i nije ga moguće nabaviti bilo gdje drugo, tako da nije dostupan ni u dm prodavnicama širom Hrvatske. Trenutna cijena je 299KN sa popust od 50% odsto koji sebi možete osigurati klikom na gumb ispod.