Posted on: 25 siječnja, 2023 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Tinitus je neugodan zvuk koji se čuje u ušima ili glavi bez vanjskog zvuka. Može biti trajni ili povremeni i može se čuti kao šum, zujanje ili pulsiranje. U nekim slučajevima, tinitus može biti toliko glasan da ometa normalno funkcioniranje. Tinitus može biti simptom drugih zdravstvenih problema ili poremećaja. To se često javlja zbog oštećenja intrakranijalnih živaca i slušnih oštećenja, kao i nadraženosti živaca u uhu ili neuroloških poremećaja. Simptomi mogu uključivati ​​čujanje povremenih ili trajnih zvukova u uhu ili glavi, oštećenje sluha, glavobolje, vrtoglavicu, gubitak ravnoteže i depresiju.

Kako prepoznati siptome tinitusa?

Simptomi tinitusa mogu varirati od osobe do osobe. Neki simptomi mogu uključivati:

 • Često čuješ zvukove u ušima ili glavi, koji se mogu čuti kao šum, zujanje, škripanje ili pulsiranje.
 • Oštećenje sluha ili percepcije zvuka.
 • Glavobolje, vrtoglavica ili gubitak ravnoteže.
 • Depresija ili anksioznost.
 • Problemi sa spavanjem ili nesanica.

Ako imate bilo koji od ovih simptoma, obratite se svom liječniku ili fonijatri za dodatne savjete i pregled.

Da li se tinitus može liječiti?

Tinitus se ne može u potpunosti izliječiti, ali postoje načini da se smanji njegov utjecaj na svakodnevni život. Dok su lijekovi i terapije koje mogu pomoći u smanjenju simptoma tinitusa, postoje i neke alternative koje se mogu isprobati. To uključuje:

 • Meditacija i vježbe opuštanja.
 • Masaža, akupunktura ili aromaterapija.
 • Koristite zaštitne slušalice kada ste u bučnim okruženjima.
 • Promijenite način na koji se odnosite prema tinitusu.

Iako je tinitus vrlo čest problem nema razloga za paniku, postoji mnogo proizvoda koji vam pomažu u borbi protiv tinitusa, a među glavnima ističemo U Caps. To je iznimno učinkovit dodatak prehrani, osmišljen kako bi spriječio tipične simptome tinitusa.

Što je U Caps?

U Caps je proizvod namijenjen osobama koje su iz raznih razloga doživjele gubitak sluha ili čak pojavu neugodnog zujanja u ušima, ali koje u isto vrijeme ne žele posegnuti za neuglednim slušnim pomagalima i skupim terapijama koje im usporiti napredovanje problema bez izbjegavanja.

Mora se znati da u prisutnosti pretjerano bučne ili kaotične radne okoline poput one u gradu, u slučaju stresa, upale ili čak genetskog faktora, nije nevjerojatno optužiti te probleme. Naime, nakon osamnaeste godine svaka četvrta osoba počinje slabije čuti i često optuživati ​​tinitus, odnosno kratke i dosadne zvukove čak i u tišini.

Ove posljedice često postaju izvor nelagode, čineći da se osjećate dezorijentirano, lako razdražljivo i s nedostatkom koncentracije. Teško je razumjeti što ljudi govore, a stalno traženje da ponovite i povisite glas često može stvoriti neugodnost. Čak je i osobna sigurnost ugrožena, samo pomislite koliko opasno može biti prijeći prometnu cestu ili voziti vozila kao što su automobili, bicikli ili mopedi, a da ne možete osjetiti buku oko sebe.

U svakom slučaju, ne treba se slomiti ili čak pomiriti s takvim tegobama jer vam U Caps tablete omogućuju brzo rješavanje već od prvih tjedana. Štoviše, oni to rade potpuno sigurno, jer nemaju nuspojava, budući da se radi o proizvodu koji se u potpunosti temelji na prirodnim sastojcima i za koji stoga nije potreban niti recept.

U Caps sastav i kako djeluje?

Bitno je znati da su prirodni sastojci koji čine U Caps biološkog podrijetla, kao i da su strogo kontrolirani; ovo u cilju kvalitete i izvrsnosti proizvoda, a za sve one koji žele znati više, sastav je sljedeći:

 • Cink: to je u najmanju ruku esencijalni element za ljudsko tijelo budući da bi njegov nedostatak mogao imati izrazito negativan učinak na tijelo u raznim aspektima.
 • Magnezij: pomaže u dobrom funkcioniranju uha iznutra.
 • Ekstrakt ginka bilobe: pomaže protok krvi kroz krvne žile koje dopiru do ušnog kanala i upravo na taj način ćete bolje čuti, a ujedno će doći i do smanjenja tinitusa.
 • Vitamin B6: predstavlja izvrsnu podršku živčanom sustavu i regulira zvukove koje mozak percipira.
 • Vitamin B12: uvođenje ove tvari u U Caps nije nimalo slučajno, jer je jedan od mogućih pokretača tinitusa upravo anemija koja je posljedica nedostatka ovog vitamina.

Za kratko vrijeme moći ćete se oprostiti od zujanja i zviždanja zahvaljujući U Caps kapsulama, uz brojne dobrobiti koje također donose cirkulacija krvi i simptomi koji su izravno povezani s tinitusom. Njegovo rukovanje i korištenje vrlo je jednostavno, jer je, kao što smo rekli, dovoljno uzimati kapsulu svaki dan, a prvi rezultati bit će vidljivi već za kratko vrijeme. Izvrsna učinkovitost ovog prirodnog dodatka dokazana je brojnim iskustvima korisnika koja su potvrdila njegovu sigurnost i način djelovanja.

Kako koristiti U Caps kapsule?

Budući da U Caps dolazi u obliku kapsula, može se uzeti oralno na vrlo jednostavan i brz način. Bit će dovoljno uzeti tabletu jednom dnevno prije doručka, uz punu čašu vode. Doziranje sastojaka je optimalno uravnoteženo, stoga nije potrebno povećavati dozu. Nadalje, broj kapsula od 15 bit će dovoljan do mjesec dana korištenja. Preporučeno trajanje tretmana je oko četiri tjedna, no moguće ga je ponoviti i nakon godinu dana, kako bi se rezultati dobiveni prvim uzimanjem dodatno učvrstili.

U Caps: Koje su prednosti korištenja ovog prirodnog dodatka za sluh?

Među prednostima koje se mogu izvući iz kupnje i korištenja U Caps nedvojbeno je činjenica da je potpuno prirodan, te stoga prikladan za svakoga. Nadalje, ima važan cilj ponovnog uspostavljanja funkcioniranja slušnog sustava, te otklanjanja tinitusa i s njim povezanih simptoma (zvižduci i stalni šumovi). Također pridonosi pamćenju, poboljšava ga i značajno povećava koncentraciju.

Činjenica da ovaj proizvod može učinkovito pomoći pri problemima sa tinitus znači da možete uživati ​​u puno duljem i mirnijem snu. Ono što U Caps razlikuje od ostalih proizvoda na tržištu je izvrsna cijena, dostupna svima, te učinkovitost koja traje i na kraju terapije. Rezultati su vidljivi nakon samo mjesec dana!

Djeluje li U Caps? Mišljenje i iskustva kupaca:

U Caps je zaista izuzetan proizvod, a da to potvrdimo dovoljno je pročitati mišljenja i iskustva onih koji su ga već kupili i isprobali. Pogledajmo što smo izvijestili u nastavku.

Marija, stara 52 godine, kaže da je mjesecima patila od tinitusa, ali nikad nije pronašli tako učinkovit proizvod kao što je U Caps. Dapače, u samo tri mjeseca dosadno zujanje je nestalo, kao i svi ostali simptomi koji su izravno povezani s njim. Marija preporuča U Caps svima koji se već duže vrijeme bore s tinitusom jer će već nakon nekoliko korištenja rezultati biti vidljivi, a sluh će se popraviti.

Marija

Matija (27) nam piše kako ga tri godine muči tinitus, a tek nakon što je probao U Caps našao je mir. Ovaj mu je proizvod preporučio prijatelj, a iako je Matija u početku bio vrlo skeptičan, sada bez njega više ne može. Primijetio je i poboljšanje pamćenja i koncentracije, te preporučuje svima onima koji traže proizvod koji ima izvrsnu vrijednost za novac i učinkovit, koji osigurava rezultate nakon nekoliko tjedana.

Matija

Amar, 65, kaže da je njegova kći kupila U Caps i zamolila ga da ga proba. Posebno se dojmio Amar koji je već nakon mjesec dana primijetio prve rezultate, a nakon samo tjedan dana neugodna buka je nestala. Ukratko, U Caps je doista izvrstan proizvod prikladan za svakoga, napravljen samo od prirodnih sastojaka i stoga vrlo siguran.

Amar

Da li je U Caps dostupan u ljekarnama? Cijena i gdje kupiti U Caps tablete za sluh?

U Caps je dostupan samo na službenim stranicama prodavača, a to je detalj na koji treba obratiti pozornost kako ne biste kupili lažne proizvode sličnog naziva. Unutar nje je moguće pronaći sve najvažnije informacije o U Caps te obrazac koji treba ispuniti prije kupnje (potrebno je unijeti svoj broj telefona i osobne podatke).

U Caps je dostupan za samo trenutno sa 50% popusta, a možete birati između besplatne dostave koja se odvija u roku od tri ili četiri radna dana. Prije zaključenja kupnje nazvat će vas operater te ćete mu slobodno postaviti bilo koje pitanje ili nedoumicu o proizvodu.