Posted on: 9 lipnja, 2022 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Prostata je muška žlijezda koja je vrlo važan dio tijela. Odgovoran je za proizvodnju tekućine, što je iznimno važno sa stajališta razmnožavanja, u kojoj spermija pluta. Bez pravilnih kontrakcija prostate, također bi bilo nemoguće da ejakulat istječe iz penisa, što zauzvrat rezultira nemogućnošću postizanja pune erekcije. Disfunkcionalna prostata, kao što je prevelika, stvara dodatne probleme. Odgovoran je za značajno smanjenje razine libida, a utječe i na opće probleme s erekcijom. Općenito, neispravna prostata tipično je muški problem, pa je cijeli problem vrijedno rješavanja s punom odlučnošću.

Najgora stvar kod povećane prostate je stalni osjećaj pritiska na mjehur, što ometa dnevne aktivnosti i san. Želja za odlaskom na toalet je gotovo stalna i ponekad dolazi do nekontroliranog curenja mokraće, što je vrlo neugodno.

Zašto ne bi trebalo podcijeniti probleme s prostatom?

Jednostavno rečeno, prostata otkazuje zbog starosti. Kod vrlo mladih muškaraca hipertrofija prostate gotovo nikad ne dolazi jer još uvijek imaju visoku razinu testosterona. No, oko 40-50 godina, razina testosterona pada, što je povezano s progresivnim starenjem tijela. Hormonski poremećaji utječu na stanje prostate i uzrokuju hipertrofiju ove žlijezde, a bolest pogoršava i nepravilan način života – previše masna prehrana i manjak tjelesne aktivnosti utječu na prostatu.

Predimenzionirana prostata se vjerojatno neće sama vratiti na svoju normalnu veličinu, stoga se preporučuje promjena načina života, a u težim slučajevima može biti potrebno liječenje lijekovima ili čak operacija. Prekomjerna prostata često dovodi do infekcija, jer je mokraćna cijev ispunjena ostacima mokraće i opasnim bakterijama, pa ignoriranje ovog problema samo dovodi do pogoršanja simptoma. U mnogim slučajevima prostata, ako se ne liječi na vrijeme, razvija se u rak.

Ako ste primijetili prve simptome hipertrofije prostate, vrijedi razmisliti o aktivnoj potpori u obliku biljnih tableta Pro Caps. To je potpuno diskretan i učinkovit oblik rješavanja početnih simptoma abnormalnosti prostate. Zapamtite da ne odgađate. Ako se stvar podcijeni, jedini spas bit će posjet liječničkoj ordinaciji – što može biti krajnje neugodno iskustvo!

Pro Caps – što je to i kako djeluje?

Pro Caps je dodatak prehrani u kapsulama razvijen na bazi biljnih ekstrakata i ekstrakata poznatih po svojoj učinkovitosti u borbi protiv boli, peckanja, svrbeža i drugih simptoma povezanih s hipertrofijom prostate . Tablete vam omogućuju poboljšanje rada cijelog urogenitalnog sustava, inhibiranje rasta prostate, osiguravanje pravilnog mokrenja, uklanjanje stalnog pritiska na mjehur, poboljšanje proizvodnje sperme i erekcije.

Pro Caps razvijen sa sastojcima koji sprječavaju pretvorbu testosterona u DHT – što dovodi do hipertrofije prostate – učinkovito se suprotstavlja hipertrofiji žlijezda. Ovo djelovanje, zahvaljujući sabal palmi i drugim biljnim ekstraktima, smanjuje pritisak prostate na mokraćni mjehur i mokraćnu cijev što omogućuje njeno potpuno pražnjenje i smanjuje nastanak upalnih stanja mokraćnog sustava.

Pro Caps kapsule također pomažu riješiti se nekontroliranog gubitka mokraće i ublažavaju probleme s erekcijom ako su nastali zbog benigne hiperplazije prostate.

Pro Caps – koje su prednosti i učinci uporabe?

Uz redovitu primjenu Pro Caps za simptome benigne hiperplazije prostate, proizvođač izjavljuje da se mogu pojaviti sljedeći učinci:

  • otklanjanje stalnog pritiska na mjehur
  • smanjenje učestalosti posjeta zahodu, čak i noću
  • smanjenje boli, peckanja ili svrbeža pri mokrenju
  • obnavljanje snažnog protoka urina
  • bolja erekcija i povećan libido
  • smanjenje nekontroliranog gubitka urina

Pro Caps – kakav je sastav i formula kapsula?

Pro Caps je jako biljni pripravak koji je učinkovit u upotrebi. Proizvođač je namjerno izostavio sintetičke dodatke kako bi proizvod bio još prirodniji. U sastavu Pro Caps nalazi se tri blagotvorna sastojka koje ublažavaju otekline, smanjuju veličinu iritacija i utječu na regulaciju veličine prostate. Sastojci uključuju vrijedne minerale i snažne antioksidanse koji holistički podupiru tijelo u borbi za zdravo zdravlje prostate. Kompletan sastav ovog prirodnog dodatka za prostatu i prostatitis čine:

Sjeme bundeve – Regulira endokrini sustav i sprječava pretvorbu testosterona u DHT, što bi trebalo osigurati da se male promjene hipertrofije prostate mogu eliminirati i ona se vrati u prvobitnu veličinu. Ovaj ekstrakt pomaže u održavanju erekcije i pokazuje protuupalna svojstva. Učinkovito sprječava upalu genitourinarnog sustava.

Cink – Osigurava pravilan rad endokrinog sustava, štiti od hipertrofije prostate

Vitamin E – Vitamin E se također bori protiv upale prostate i prostatitisa. Ima zaštitni učinak na organizam.

Da li Pro Caps izaziva nuspojave?

Prema proizvođaču kapsula Pro Caps, formulu tableta je tijekom mnogo mjeseci razvijao tim medicinskih stručnjaka. Njihov izbor temeljio se na pet glavnih biljnih sastojaka za koje se godinama zna da su najučinkovitiji za prostatu. Proizvođač navodi da je tablete moguće naručiti i bez recepta te da njihova uporaba ne uzrokuje nuspojave.

Formula proizvoda temelji se na prirodnim biljnim ekstraktima koji su testirani na učinkovitost i prisutnost mogućih nuspojava. Kod muškaraca koji su koristili kapsule tijekom testiranja nisu se pojavili neželjeni simptomi, pa se može reći da je proizvod siguran za zdravlje. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na bilo koju komponentu tableta!

Kako koristiti Pro Caps? Doziranje i upute!

Proizvođač Pro Caps preporučuje uzimanje 2 kapsule dnevno. Tablete treba konzumirati sa čašom vode. Nemojte prekoračiti preporučeni broj kapsula dnevno. Navedena doza je optimalna za održavanje zdravlja i postizanje rezultata. Pro Caps dodatak prehrani ne može se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu!

Pro Caps – Mišljenja i iskustva sa foruma

Većina mojih kolega je kao i ja već starija od 50 godina. I gotovo svi se žale na probleme s prostatom. Moji problemi nisu bili neobični, ali to ne mijenja činjenicu da su užasno otežavali život. Pro Cap mi je omogućio da se vratim normalnim aktivnostima i sada se ne moram svaki put kad idem negdje pitati hoće li biti tolet u blizini. Jako dobar dodatak prehrani, a ima samo sastojke biljnog porijekla!

Milan

S mojom prostatom još nije bilo tako loše, izrast je bio dovoljno blag, ali bilo je dovoljno da moram ustati nekoliko puta svake večeri da odem na zahod. A najgore je to što se, jednom u toaletu, ništa nije dogodilo. Da nije bilo tableta Pro Caps vjerojatno bih dobio neurozu. Sad je sve normalno, ne trčim svaki trenutak na wc, opet je jak mlaz mokraće. Osjećam se jako dobro nakon ovog dodatka i mogu ga mirne savjesti preporučiti!

Tarik

U mom slučaju prostata je uzrokovala inkontinenciju, zbog čega sam se osjećao užasno neugodno i odvraćala me od izlaska. Srećom, pronašao sam Pro Caps. Nakon ovih tableta brzo sam se poboljšao. Sada mogu kontrolirati svoj mjehur, normalno ići u kupaonicu i nikad se ne budim noću. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

Tomislav

Pro Caps – cijena u apotekama, gdje kupiti ovaj dodatak prehrani u Srbiji, Hrvatskoj i BiH?

Pro Caps je dostupan samo na web stranici službenog proizvođača, ali ga nije moguće kupiti ni u jednoj online e-trgovini ili ljekarni. Proizvođač je osigurao da gotovo svatko može kupiti kapsule putem web stranice. Slični proizvodi pojavili su se i na drugim aukcijskim stranicama, no proizvođač upozorava da se radi o lažnjacima jer takve proizvode ne prodaju. Narudžbom Pro Caps u većim pakiranjima štedite ne samo na cijeni samih tableta već i na poštarini jer plaćate samo kuriru prilikom kupnje paketa. Za to vam nije potreban recept ili liječnički recept prije kupnje.