Posted on: 30 ožujka, 2020 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Kada govorimo o dojkama, postoje 3 kategorije žena. Oni koji imaju velikodušne dojke i koji su na to ponosni, oni koji imaju male grudi, ali za one to nije problem i postoje oni koji imaju male grudi i koji to doživljavaju vrlo loše.

Kompleks malih dojki nije legenda. Neudobno, složeno, imati mali prsni koš prava je noćna mora za neke žene koji u nekim slučajevima može dovesti do depresije.

Za sve one koji bi željeli uzeti malo volumena na razini grudi, znajte da postoje kreme za povećanje grudi a jedna od njih je Big Bust. Oni neće raditi čuda i nećete uzeti dvije ili tri veličine šalice, ali donijet će više volumena vašim grudima.

Krema Big Bust – što je to?

Big Bust povećava i održava svoje grudi prirodnim povećanjem za samo nekoliko tjedana. Big Bust prirodna krema za povećanje grudi ima pojačanu moć koja omogućuje da koža osobe vrati svoju kondiciju. To stariju ženu čini još mlađom nego što stvarno jest. Krema za povećanje grudi djeluje zajedno s protokom krvi raspoređenim u dojkama, čineći ih većim. Arginin, sastojak ove kreme, jača mliječne kanale i potiče rast dojki čineći ih živahnijim i naglim.

Povećanje protoka krvi nastaje uvođenjem fitoestrogena koji proizvode isti učinak kao estrogeni. Masna tkiva se proširuju i mliječni kanali se produžuju podržavajući ligamente. Kolagen, koji je važan element u kremi, uzrokuje mekše, glatke i prirodnije oblikovane grudi. Klinički, ova krema za dojke pokazala je svojstva protiv starenja koja pomlađuju kožu. Jedina poznata nuspojava koju uzrokuje Big Bust je ta da pomaže ublažavanju simptoma menopauze.

Sastav Big Bust kreme i kako koristiti?

Glavni sastav ove kreme čine prirodni sastojci:

ARGININ – Intenzivno povećava grudi zahvaljujući rastu lipidne mase u tkivima dojki
DECIL OLEAT – Dejstvo ekstrakata kokosovog ulja daje koži sjaj
FITOESTROGENI – Daje koži elastičnost i stvara unutrašnji “korzet” koji sprečava istezanje
ULJE JOJOBE – Duboko vlaži i potpuno pomlađuje tkiva dojki

Kako se koristi?

Prije nanošenja kreme, držite kremu u ruci ili u toploj vodi kako biste je zagrijali. To će omogućiti kremi brže upijanje i zaštititi grudi od brzog hlađenja.

  1. NANOSITE KREMU – Dva puta dnevno: ujutro i uveče na čistu kožu
  2. MASIRAJUĆIM POKRETIMA – Utrljajte kremu na spoljašnji, a zatim na unutrašnji deo grudi ne dodirujući bradavice
  3. ZA MAKSIMALAN EFEKAT – Koristite Big Bust tokom 28 dana

Iskustva korisnika Big Bust kreme u Srbiji?

Nakon što sam smršala, grudi su mi postale ružne i opuštene. Zahvaljujući Big Bustu opet su čvrste i lijepe pa ih više ne moram skrivati ispod široke odjeće.

Ana

Uvijek sam mislila da su mi grudi premalene. Da nije ove kreme za povećanje grudi, vjerojatno bih i dalje imala komplekse zbog njih.

Marija

Kad mi je muž dao ovu kremu za povećanje grudi, bila sam uvrijeđena. Probala sam i bila je to sjajna odluka.

Jelena

Big Bust krema za povećanje grudi gdje kupiti u Srbiji, cijena u apotekama?

Kremu za povećanje veličine grudi Big Bust gotovo svi mogu upotrebljavati, ali baš kao i za sve nove proizvode, obavezno se prije savjetujte s liječnikom. Ovu kremu je trenutno moguće nabaviti samo u Srbiji od ovlaštenog proizvođača putem njihove web stranice, te ovaj proizvod nije moguće nabaviti u apotekama. Za ovakvu visokokvalitetnuu kremu cijena je prava sitnica te je svako može priuštiti uz dodatni popust koji dobijate klikom na dugme ispod.