Posted on: 20 ožujka, 2022 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Postoje zdravstveni problemi kojih se puno više sramimo od drugih. Očito je to nerazumno i ne trebamo se bojati reakcije okoline, već pogoršanja našeg stanja. Nažalost, zdrav razum ponekad zaostaje i pokušavamo odgoditi neizbježno i ponašati se kao da ga šutnja problema može ugušiti. To je osobito uobičajeno kod starijih ljudi koji su skloni odrastanju bez pomoći liječnika ili stručnjaka i vjeruju da tijelo može samostalno podnijeti bilo koju bolest.

Postoji još jedan aspekt koji nas može navesti da ne priznamo da imamo problem: bolesni dio tijela. Intimna mjesta su nešto o čemu ne želimo govoriti naglas. Često osjećamo da nismo dovoljno sposobni i da možemo napraviti budalu od sebe. Od muškaraca očekuju da uvijek pokažu svoju snagu. Moramo shvatiti da to nije ni pošteno ni mudro i da dovodi do razvoja psihičkih problema kod muškaraca. Pritisak i nemogućnost izražavanja osjećaja i strahova može dovesti do opasnog ponašanja čije su posljedice često tragične. Muškarci moraju moći razgovarati i tražiti pomoć kada njihova tijela ne mogu.

Što je prostatitis?

Prostatitis je bolna upala koja zahvaća žlijezdu koja se nalazi u prostati. Gotovo 85% muške populacije svih dobnih skupina pati od ovog stanja, s naglim porastom od 40. godine naviše. Nažalost, uzroci su često nepoznati, no najčešća je bakterijska infekcija koja potom dospijeva u urinarni trakt, možda zbog loše osobne higijene, ali ne uvijek. Što se tiče simptoma, međutim, oni su vrlo subjektivni, počevši od boli, nelagode pri mokrenju, spolne disfunkcije, povišene temperature i velike slabosti.

Postoje dvije vrste bakterijskog prostatitisa: akutni i kronični. Prvi se, posebice, javlja zbog infekcije mokraćnog sustava. Drugi je, s druge strane, uzrokovan razmnožavanjem bakterija u prostati i s vremenom se ponavlja; stoga bi mogao trajati jako dugo ako se ne liječi.

Prostatitis je bolest kao i sve druge. Nemate razloga da se sramite, a ako imate, trebali biste se sramiti izbjegavati liječenje. Nijedna bolest ne može kupiti očekivanje drugih simptoma. Možete biti sigurni da će se situacija samo pogoršavati. Iz tog razloga danas želimo predstaviti dodatak ishrani koji diskretno može pomoći u borbi protiv upale prostate i prostatitisa – to je Pro Drops.

Što je Pro Drops? Kako djeluje?

Pro Drops je specifičan dodatak za muškarce jer pomaže u ublažavanju problema povezanih s akutnim i kroničnim prostatitisom. Proizvod pomaže u uklanjanju perianalne boli, smanjuje učestale epizode mokrenja koje se obično pojačavaju tijekom noći, ublažava svrbež i rješava probleme seksualne prirode. Pravilnim liječenjem simptomi prostatitisa mogu potpuno nestati i možete se vratiti normalnom seksualnom životu. Ako se problem ne riješi ili ne poduzme na vrijeme, prostata može pretrpjeti ozbiljne komplikacije.

Pro Drops je tretman koji se temelji na biljnim kapima od 30ml, a njegovo djelovanje je dokazano uzimajući ga svaki dan. Vitamini prisutni u kapima, 100% prirodni, ići će izravno u prostatu. Upala će se sanirati sljedećih dana, ali u međuvremenu ovaj dodatak prehrani smanjuje neugodnu bol, ali i peckanje koje osjećate pri mokrenju. I ne samo to, smanjuje se i učestalost mokrenja koje je zbog prostatitisa vrlo visoko. Osim toga, ne manje važno, daje bolju seksualnu izvedbu, povećavajući njezino trajanje i razinu užitka.

Pro Drops Sastav i Prednosti

Pro Drops je prirodni pripravak složenijeg sastava, čija je uloga očuvanje i održavanje zdravlja prostate i cjelokupnog mokraćnog sustava. Sastoji se od nekoliko biljnih sastojaka čije je djelovanje znanstveno potvrđeno i kao takav pripravak vrlo učinkovito ublažava tegobe uzrokovane povećanom prostatom, koju prate problemi s mokrenjem, poput bolnog, učestalog i otežanog mokrenja.

Proizvod se sastoji samo od prirodnih ekstrakata. Takođe ima najveći sadržaj prirodnih komponenti, koje stimuliraju hipofizu. Iz tog razloga se stvara lanac koji dovodi do povećanja proizvodnje hormona i to aktivira važnu proizvodnju testosterona. Visok sadržaj ekstrakata smanjuje neugodne učinke povećane prostate i poboljšava kvalitetu spolnog života muškaraca. Dodatni sadržaj ostalih prirodnih elemenata važan je u antibakterijskom i antivirusnom liječenju mokraćnog sustava, jer sprječavaju probleme s mokrenjem.

Sastav čine:

  • Čestoslavica
  • Rastavić
  • Kopriva
  • List Breze
  • List Uve

Ovaj proizvod pomaže u sljedećim aspektima:

  • ublažava upalu
  • smanjenje boli
  • vraća normalnu funkciju prostate

Pro Drops – Kako Se Koristi i Nuspojave?

Upute kako pravilno uzimati Pro Drops sadržane su u originalnom pakiranju proizvoda. Proizvod se mora uzimati svaki dan s velikom čašom vode, tačnije 15 do 20 kapi na 200ml vode uz dva glavna obroka. Trajanje uzimanja dodatka prehrani razlikuje se od osobe do osobe i po potrebi se može produžiti.

Budući da su svi sastojci prisutni u kapima prirodni , valja napomenuti da nijedan od njih neće imati štetan učinak na ljudsko zdravlje u vidu nuspojava. Stoga možete uzimati dodatak bez neugodnih iznenađenja iu najvećem spokoju, za razliku od mnogih drugih.

Pro Drops Mišljenje i Iskustva forum korisnika

Analizirajući recenzije prikupljene na brojnim forumima i web stranicama, nema posebno negativnih mišljenja, naprotiv, korisnici koji su koristili Pro Drops zadovoljni su kupnjom. Kažu da nakon što je ciklus uzimanja Pro Drops završio, problemi se više nisu vratili i potpuno su zacijelili.

Stoga se čini da proizvod stvarno djeluje i da je mnogim muškarcima vratio zdravlje, sreću i zadovoljavajući seksualni život. Iz mišljenja kupaca jasno je da se proizvod učinkovito bori protiv prostatitisa i srodnih upala, uklanjajući bol i nelagodu u mokraćnom sustavu. Evo nekoliko recenzija:

Problem prostatitisa je delikatan i o njemu je teško govoriti. Isprva sam ga ignorirao sve dok se jedne večeri nisam užasno razbolio. Bol je bila nepodnošljiva i javio sam se svom liječniku. Sljedećeg jutra me pregledao i potvrdio dijagnozu. Odmah sam pomislio na najgore, nisam mogao spavati i imao sam dosta problema sa suprugom. Jednog dana sam se odlučio i kupio pakiranje Pro Dropsa. Nakon samo tjedan dana liječenja, najgori simptomi prostatitisa potpuno su nestali i u roku od tri tjedna bio sam potpuno izliječen. Moja supruga i ja smo sada sretni. Toplo ga preporučam i kažem vam da ne čekate predugo kada su zdravstveni problemi u pitanju.

Marko

Obično pijem puno vode i stoga moram često ići na toalet. Kako bih na neki način pokušao umanjiti vrijeme kada sam morao trčati u kupaonicu, počeo sam se suzdržavati. U posljednje vrijeme sve se teže obuzdavam i mokrenje je postalo vrlo bolno. Tada su počeli problemi s erekcijom, patio sam od disfunkcije i nakon kratkog istraživanja shvatio sam da imam prostatitis. Odmah sam donio odluku da se liječim i otišao posjetiti svog liječnika. Savjetovao mi je da uzmem Pro Drops: sve se riješilo u roku od dva tjedna i simptomi se više nikada nisu pojavili. Zadovoljan sam.

Petar

Za mene je sve počelo iznenada. Iz jednog trenutka u drugi noću sam morao ustati i trčati u kupaonicu. Prvo sam mislio da nije ništa i da su to izolirane epizode. Simptomi su se sve češće pojavljivali pa sam se odlučio testirati. Liječnik mi je dijagnosticirao prostatitis i rekao mi da je bolest počela postajati sve akutnija; preporučena terapija Pro Drops. Samo dva dana kasnije primijetila sam jasna poboljšanja, bolovi su nestali i počeo sam češće ići na toalet. Na kraju terapije nalaz na prostatitis je bio negativan.

Rene

Pro Drops cijena u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, gdje kupiti i da li je dostupno u ljekarnama?

Kako biste naručili Pro Drops kapi i isporučili ih u anonimnom paketu izravno u udobnost vašeg doma, samo unesite svoje podatke u obrazac za narudžbu na službenoj web stranici i korisnička služba će vas kontaktirati telefonom. Nakon što je vaša narudžba potvrđena, Pro Drops će biti dostavljen na vaš dom u roku od nekoliko dana i možete ga povoljno platiti prilikom isporuke. Cijena dodataka prehrani Pro Drops je ista u svim zemljama u kojima se prodaje.

Ovaj proizvod se vrlo jednostavno može kupiti samo na službenoj web stranici prodavača. Nećete ga pronaći u ljekarnama ili na stranicama poput Amazona, upravo zato što proizvođač želi osigurati da se krivotvoreni i lažni proizvodi ne prodaju.