Posted on: 14 ožujka, 2020 Posted by: Petra Novak Comments: 0

Mislite li da ste zaraženi parazitima? Kažete sebi – naravno da ne! Samo životinje imaju parazite. Ali stvarnost je nažalost drugačija!

Čovjek ima parazite – i uvijek ga ima. Bilo da su krpelji, buve ili crijevni paraziti. Svi se osjećaju vrlo ugodno u ljudskom tijelu.

Naš imunološki sustav neprestano radi na otkrivanju i uništavanju uljeza. Međutim, paraziti mogu manipulirati našim imunološkim sustavom na takav način da ih ne prepozna kao uljeze. Dakle, paraziti nisu napadnuti od strane našeg imunološkog sustava i imaju slobodan pristup.

U većini slučajeva parazitsku infekciju prati širok raspon simptoma koji se čak ni stručnjaci često ne mogu povezati s parazitima. Ali parazitologija postoji već neko vrijeme. Međutim, ta se specijalnost zasad teško zauzima.

Kako se možemo zaraziti parazitima?

Paraziti uglavnom ulaze u fazu jaja u ljudskom tijelu putem kontaminirane hrane kao što su sirovo meso ili mliječni proizvodi (giardia, toksoplazmoza), zaražene pitke vode (amebe), zaraženi insekti (malarija), domaće životinje (toksoplazmoza, vrpca), određena mjesta poput igrališta (pinworms) ili izravnim kontaktom s ljudskim tijelom. Povezujemo se s njima više, posebno kroz putovanja na daljinu u tropske zemlje. Nije uzalud da je na dugim putovanjima poželjno jesti samo vrlo vruću hranu (kuhanu ili prženu) i radije izbjegavati salate.

Ako se dodaju oslabljeni imunološki sustav i nezdravo crijevno okruženje, paraziti imaju lak dio, ali uz primjenu Detoxic paraziti bi trebali biti svedeni na minimum ili uklonjeni zauvijek.

Detoxic protiv parazita

Detoxic je lijek u potpunosti napravljen od prirodnih sastojaka koji se koristi za ubijanje parazita i crijevnih glista te pomaže u stvaranju zaštitne barijere oko kože i organa. Stoga je u stanju zaštititi naše tijelo od agresije bilo kojeg parazita tijekom cijelog razdoblja liječenja.

Detoxic je potpuno sigurna i potpuno prirodna metoda pročišćavanja koja se stoga može uzimati bez liječničkog savjeta za razliku od drugih sličnih tableta na tržištu za koje je potreban recept za njihovo dobivanje. Ove tablete nemaju nikakvu nuspojavu na tijelo. Detoxic sadrži samo ljekovite biljke koje djeluju pročišćavajuće na cijeli organizam, a posebno njegov doprinos pridonosi:

  • Potpuno eliminir parazite u jednom tretmanu zahvaljujući prisutnosti tanina;
  • Poboljšava zdravlje štiteći srce, jetru, želudac, pluća i kožu od svih vrsta parazita;
  • Čisti tijelo i eliminira toksine;
  • Poboljšava probavu, tjelesne funkcije i tjelesne organe;
  • Daje koži znatno glatkiji izgled;
  • Ublažuje simptome diktirane biorazgradnjom u crijevima i potpuno eliminira jajašce koje su ostavili sami paraziti;

Način djelovanja Detoxic je višestruk. S jedne strane, lijek je pogodan ako je zaražen parazitima. U takvom slučaju, sredstvo nakon uzimanja kapsula uzrokuje potpuno uništenje parazita. Oni se nakon toga izlučuju iz tijela. Uz ovaj učinak, cilj lijeka je također ukloniti odnosne simptome i ojačati zdravlje organa. Potpuni proizvod koji mogu koristiti i muškarci i žene, pa čak i djeca, čak i kao preventivna mjera. Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, korištenje Detoxic uopće nije opasno.

Tablete Detoxic sastav i nuspojave?

Ovaj proizvod sadrži samo prirodne sastojke biljnog podrijetla. Na taj način ne izaziva nikakve nuspojave. Ti sastojci su:

Biljka stolisnik
Uništava parazite u svim stadijima njihovog razvoja
Uklanja ih iz tijela

Biljka zelena kičica
Liječi rane, gasi upale i zaustavlja krvarenje
Pomaže oporavak oštećenih tkiva i organa

Klinčić
Oporavlja mikrofloru crijeva
U tijelu stvara okruženje koje ga štiti od ponovnog razvoja parazitate!

Kapsule Detoxic forum recenzije i iskustva korisnika u Hrvatskoj

Te 2011. godine sam dobila parazite. Od tada je moje stanje bilo kritično. Sve je počelo sa stalnim bolovima. Nakon liječničkog pregleda, preporučeno mi je da se testiram na parazite. Testiranje je otkrilo da su jaja parazita prisutna u mom tijelu. Dobila sam terapiju u bolnici za zarazne bolesti a tijekom liječenja su korišteni kemijski lijekovi. Nakon godinu dana, paraziti su se vratili. Odlučila sam se za prirodne lijekove. Detoxic je izgledao kao najučinkovitiji. Dobro sam već 2,5 godine! Riješila sam se alergije, astme, slabosti, vrtoglavice i bolova. Moj jezik je vratio svoju prirodnu boju a crijeva mi funkcioniraju savršeno!

Lidija

Dobro sam pročitala sadržaj detoxic i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se da li će mi pomoći ili ne. Nakon razgovora sa konzultantima, odlučila sam da ga probam. Strogo sam slijedila upute. Po završetku tretmana osjećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovo sam bila dobro raspoložena a i na poslu sam bila učinkovitija. Kad sam primijetila sva ova poboljšanja, skakala sam od radosti! Više nema parazita. Svaki put kad pomislim da su mogli porasti i do 38 cm, srce mi zastane! Hvala vam što ste me izliječili!

Anka

Hvala vam od srca na ovako fantastičnom proizvodu! Naš sin je bio stalno bolestan. Dermatitis nije bio najvećI problem! Zatvor, proljev, gubitak teka, blijedo lice, curenje nosa I bolovi u trbuhu… Davali smo mu razne lijekove ali onda smo odlučili da mu damo lijekove za odrasle. Srećom, posjetila nas je njegova tetka. Bila je iskusnija u uspostavljanju dijagnoze nego neki liječnici. To je životno iskustvo! Preporučila nam je detoxic. Bože moj! Nakon mjesec dana naš sin je bio neprepoznatljiv. Postao je snažniji I aktivniji! Što je najvažnije, bio je više zainteresiran za učenje! Sada sam oprezna, pazim da nam paraziti ne unište živo

Kristina

Detoxic gdje kupiti u Hrvatskoj, proizvođač i cijena?

Na tržištu u Hrvatskoj je prisutno nekoliko proizvoda koji nose naziv Detoxic, ali postoji samo jedan originalni Detoxic proizvod. Naravno da možete pronaći Detoxic na Amazonu ili u DM prodavnicama, ali nije sigurno je li to originalni proizvod. Također ovaj proizvod nije dostupan ni u ljekarnama. U svakom slučaju web stranica proizvođača je jedino i najsigurnije mjesto za kupovinu iz zdravstvenih i ekonomskih razloga jer postoji ogroman broj falsifikata, a samo na stranici proizvođača dobijate popust na orginalni proizvod. Što se tiče Detoxic cijene, ona je vrlo pristupačna.